zondag 9 oktober 2011

Ik lig weer wakker

Het is weer zo ver, de klokt tikt vooruit en ik zie het allemaal gebeuren. Toch gek eigenlijk ik ben echt niet fit, ben praktisch de gehele dag wakker gebleven en toch kan ik niet slapen. In mijn hoofd is het druk, kan ik het deze week opbrengen om een keer naar buiten te gaan, kan ik een keer richting school, zal de pijn minder worden enz. enz. Het blijft maar malen.
Afgelopen dag ging eigenlijk best aardig. Ik heb meerdere "maaltijden" kunnen eten, nou ja eten, een paar kleine hapjes en dat zijn het geen eens volle hapjes van een theelepeltje.
Ik had een klein kuipje appelmoes zonder suiker, het leek voor mij wel een bord van een bouwvakker, zo ontzettend veel. Sharon was bij mij en moest lachen en zei: "normaal gesproken zou je het in je holle kies stoppen". Tja dat was ook zo, best vreemd eigenlijk dat ik hier nu zo'n moeite mee heb. Ik heb totaal 3 hapjes genomen geloof ik toen was het weer genoeg.
Ik heb ook de gehele dag naar 24kitchen gekeken, normaal gesproken zou het water mij in de mond lopen van al die lekkere gerechten, het doet me nu werkelijk niets.
Mijn smaak lijkt ook wel veranderd, de dingen zonder suiker smaken heerlijk en zelfs erg zoet. Het enige wat ik blijf houden is dorst en nog eens dorst. Toch maar proberen iets meer te drinken en hopen dat dit goed gaat.

Ben net ook voor de eerste keer naar het toilet geweest (sorry niet zo'n fris praatje, maar het hoort erbij) zo dat was een bevalling, niet te kort. Ik geloof dat ik er een uur gezeten heb, toen eindelijk die baksteen eruit kwam. Dit zal ook schelen in pijn, wat mijn darmen waren flink aan het rommelen.

Ik ben inmiddels tijdens die typen al een half glas water verder, en wie weet krijg ik hem wel leeg. Dat zou vast prettig zijn voor een eventuele volgende "bevalling".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten